Verdens ledende nøyaktighet på 2D og full 3D
InspecVision ble etablert i 2003 av Dr. Jan Antonis som har sin utdannelse fra Queens University i Belfast, hvor han arbeidet med avansert utvikling computer systemer for måling.
InspecVision utvikler i dag en hel serie av høy presisjons inspeksjonsmaskiner.
De har i disse dager lansert den siste maskinen i InspeVision familien ” Opti-Proben” som måler full 3D.Målemaskiner fra InspecVision koster en tredjedel av den lavest prisede konkurrenten og måler mer en 100 ganger fortere.

InspecVisions Teknologi
Planar systemet er det raskeste og mest robuste i sitt slag. Et målebilde blir tatt på 0.1 sekund, systemet bruker patentert teknologi til å bearbeide disse ultra høy – oppløselige bildene for å foreta opptil 30,000,000 målinger til +/- 0.1 til 0.012 mm nøyaktighet, gjennomsnittlig tid på denne målingen er 25 sekunder. Maskiner med større nøyaktighet er tilgjengelig på forespørsel. Disse målingene kan brukes til inspeksjon av produserte detaljer mot tegning, du kan også lage en DXF fil av en komponent. Du kan også konvertere trykte tegninger til DXF format. Du kan måle en lang rekke med forskjellige materialer slik som stål, plast, papp, tøy stoffer, kork med mer. Planar systemets nøyaktighet garanteres i henhold til ISO10360-4, som gjelder for 2D målesystemer. I motsetning til konkurrerende systemer har InspecVision maskinene ingen bevegelige deler, noe som gjør at den ikke trenger å re kalibrering periodisk. Siden systemet måler komponenten i løpet av 1/8 av ett sekund er den heller ikke ømfintlig for vibrasjoner og kan godt plasseres ved siden av en stansemaskin.Planar maskinens bruksområde
Planarmaskinene kan brukes til å oppdage maskindefekter og verktøyslitasje langt tidligere enn feilen kan oppdages manuelt.
Kontroll av første detalj, dette reduserer faren for feilproduksjon og alle kostnader dette fører med seg samt at kontrollen  utføres i løpet av et minutt og operatøren kan skrive ut et målebrev som verifiserer målingen.

Planarmaskinenes hurtighet tillater at de kan brukes til kontinuerlig kontroll av komponenter uten at du trenger å stoppe produksjonen og miste produksjonstid.

Opprettelse av målebrev, målebrev er noe flere og flere kunder krever for hver produksjonsserie, for å sikre at de leverte materialene er i overensstemmelse med deres spesifikasjoner. Denne rapporten leveres fra Planar maskinens programvare og kan inneholde Deres logo.

Reverse Engineering, er en funksjon som gjør at du kan lage en DXF fil av en komponent enkelt ved å ta et bilde av den og så ordner du resten ved hjelp av programvaren.

InspecVision ” Opti Probe” Full 3D måling
InspecVision OptiProbe fungerer som en CMM arm, men uten armen!   OptiProben fungerer som en CMM arm men til en brøkdel av kostnaden. Nylig utvikling i bilde teknologien, og konstant forbedring av utviklingen i markedet gjør at høy presisjonsmålemaskiner også forbedres og utvikles. Derfor er InspeVision stolt av å kunne presentere den seneste teknologien innen full 3D måling, InspecVision OptiProbe. Kort om hvordan systemet virker, OptiProben er en håndholdt utstyrsenhet uten noen bevegelige deler.


På toppen av denne utstyrsenheten sitter det optiske markeringer, disse markeringene blir lokalisert av et kamera og lokasjonen av utstyrsenheten blir kalkulert i 3D. Ved å holde utstyrsenheten på komponenten og trykke på avtrykkeren vil 3D målinger bli overført til vårt egenutviklede programvare som steg for steg instruerer deg i hvilket punkt du skal markere. OptiProben kan leveres som stand alone maskin eller som integrasjon i Planar målebord.

Med OptiProben kan du også ” Reverse Engineere” komplekse 3D detaljer.

InspecVisions Optiprobe har ingen bevegelige deler og den er veldig robust med et beskyttende deksel og solid metall konstruksjon. Den trenger ingen re kalibrering. Bytte av spissen på Proben kan gjøres i løpet av minutter og blir kalibrert ved noen få målinger. Trådløs operasjon og med innebygd LCD skjerm tillater operatøren å fritt bevege seg til detaljen som skal inspiseres.

InspecVision OptiProbe blir levert med alt utstyr du trenger for å begynne inspiseringen umiddelbart. Dette inkluderer, Kamera, probe, computer, Kamera stativ og monteringsbraketter og 1.stk lisens av Delcam power inspect lite programvare.
                                                             
Jaro Maskin er i dag en totalleverandør av InspecVisions sine produkter og vi tilbyr skreddersydde kurs for din bedrift hvor alle deltagere får kursbevis, serviceavtaler og support til meget konkurransedyktige priser.

Har du noen spørsmål angående InspecVisions sine produkter, ta kontakt med oss på Jaro Maskin eller se mer på www.inspecvision.com